Fiets financiering

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcour te kiezen. Voor elke wens is er een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of even voor iets anders achter de hand wil houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 0900-6333336 of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u ten alle tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van Fietsflex.

Veel Fiets plezier toegewenst.

Geef een reactie

Ton Kamp

3 weeks ago

Veel plezier vandaag. Wij gaan genieten van een wel verdiende rust dag. Thanks voor jullie support!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Batavus

Nog een paar weken!

Profiteer tijdelijk van de gratis accu-upgrade bij aanschaf van de Batavus Bryte E-go®. Wees er snel bij want de actie loopt tot en met 30 april!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 12 »
%d bloggers liken dit: