We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld je bestelling te leveren

of om te peilen wat je van een nieuwe productpagina vindt. Ton Kamp de Fietsspecialist behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

 

Daarom geven we je deze vier privacy promises mee:

 

Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.

Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Je persoonlijke gegevens delen we alleen indien dat noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.

 

 

Welke persoonsgegevens verwerkt Ton Kamp de Fietsspecialist?

Om jouw overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

 

Naam en adresgegevens

Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen of om langs te komen voor een kop koffie (mocht je ons een keer uitnodigen).

 

Bedrijfsgegevens

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je

(bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

 

E-mailadres

We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Je e-mailadres

kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Ton Kamp de Fietsspecialist. Uiteraard heb je

je optie om je hiervoor uit te schrijven.

 

Telefoonnummer

Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je input te vragen. Daarnaast gebruiken we je nummer

voor het verzenden van sms-berichten ter uitvoering van een tweestapsverificatie of monitoring van je VPS.

 

Inloggegevens en klantnummer

Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen.

Ook maken we een uniek klantennummer aan waarmee we je sneller kunnen helpen. 

 

 

 

Overige gegevens die Ton Kamp de Fietsspecialist verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van

een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

 

 

Cookies

Privacy

 

Wij hechten zeer veel waarde aan de privacy van onze gebruikers en behandelen alle persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt altijd vertrouwelijk.

Persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt, tenzij wij daartoe gehouden zijn op grond van een wettelijke bepaling en/of gerechtelijk bevel.

 

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij

wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen en/of een een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dit te allen tijde

te laten weten, voordat wij de benodigde persoonlijke informatie via internet verzamelen. Uw e-mailadres en eventueel (mobiele) telefoonnummer gebruiken

wij alleen om met u te corresponderen.

 

Indien u inlogt op Ton Kamp de Fietsspecialist gebruiken wij een sessiecookie waarmee wij u ingelogd kunnen houden. Deze functionele cookies worden automatisch

verwijderd zodra u uw internet browser afsluit.

 

Er is alles aan gedaan om Ton Kamp de Fietsspecialist zodanig te beveiligen dat uw gegevens in een veilige omgeving zijn opgeslagen.

 

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot ons privacybeleid kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

 

Serverlogs

Maak je gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers.

Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen

en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

 

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

 

het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je controlepaneel;

het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld je winkelmandje bewaard blijft bij een volgend bezoek;

het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;

het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt; het behandelen van je klacht, voor

een lange en gelukkige relatie;

het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;

 

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

 

het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;

het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze

diensten terugziet;

het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen

toegevoegde waarde hebben;

 

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf

toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen.

Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is

en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSLcertificaten voor een

veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.

Ton Kamp de Fietsspecialist neemt de bescherming van uw gegevens serieus, conform NEN 5710, en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik,neem dan contact op via

info@bellefleurzwolle.nl

 

 

Jouw privacy en derde partijen

Wanneer iemand ons een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zullen we hem vriendelijk de deur wijzen.

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

 

Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten

We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.

Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting

Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

Voor het registreren van een domeinnaam

Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet

delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.

 

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

 

 

Onze haviksogen, spierballen en scherpe afspraken zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd, ook nadat ze gedeeld

zijn met een andere partij.

Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Hieronder leggen wij uit hoe dit gebeurt, wat hier de

reden voor is en welke gevolgen dit voor je kan hebben.

 

 

Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant

. Wordt er daarna nog steeds niets ondernomen, dan blokkeren wij de diensten die bij ons worden afgenomen. Als laatste redmiddel

wordt een incassobureau ingeschakeld voordat er automatisch diensten worden opgezegd.

 

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze

blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website

van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

 

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in

of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van

je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

 

 

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via je controlepaneel of mail naar info@bellefleurzwolle.nl.

 

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren door vanuit je

controlepaneel een bericht te sturen.

 

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen

over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan

te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Team Ton Kamp de Fietsspecialist

Beethovenlaan 340

8031 BW Zwolle

038 – 4239007