Batavus

Daarom Batavus Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop.

Bimas

Voor alles is er een eerste keer. Voor iedereen ook. Sommige dingen verleer je nooit; je eerste fiets bijvoorbeeld. Trots ontdekte je deze onder het kleed in de hoek van de kamer of scheurde je het pakjespapier er enthousiast vanaf, je eerste fiets! Je wereld vergrootte zich, de huiskamer werd de buurt en de buurt werd het dorp of stad.

Huyser Fietsen

“Met elke e-bike van Huyser fiets je zonder te zweten naar je werk, doe je de dagelijkse boodschappen of maak je een leuke lange fietstocht.”

Sparta

Bij Sparta zijn we klaarwakker als de stad rust. Als het verkeer vastloopt, stromen onze ideeën door. Zodat jij de stad vandaag weer te slim af bent. En je morgen nieuwe wegen in kunt slaan.

“Je voelt je vrij en energiek terwijl je de stad te slim af bent.”

Union

De fietsen van Union zijn robuust, mooi en gemaakt voor de stad. Alle fietsen zijn te bestellen met versnellingen. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!