Financiering

Financiering

Bij Ton Kamp de Fietsspecialist kunt u al onbezorgd fietsen voor een vast bedrag per maand.
Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om uw aankoop gespreid te betalen.

In3 – In 3 termijnen betalen:

Met In3 kunt u uw aankoop in drie gelijke termijnen betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder BKR registratie en/of leningsovereenkomst en hierbij betaalt u geen rente.
Met gespreid betalen van In3 wordt de eerste termijn direct betaald middels een IDeal betaling. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

De voordelen op een rij

  • De aanvraag is binnen enkele minuten afgerond
  • Hoge acceptatiegraad dankzij de spreiding van de termijnen
  • U kunt altijd eerder en boetevrij aflossen
  • Geen opstart, installatie of afsluitkosten

Voor meer informatie en of de voorwaarden heten wij u welkom in onze showroom.

Financiering van FietsFlex:

Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcour te kiezen. Voor elke wens is er een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of even voor iets anders achter de hand wil houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Dit kan door te bellen naar 0900-6333336 of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op voor eenåç vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u ten alle tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van Fietsflex. Veel Fiets plezier toegewenst.