Bimas Bikes

-

Bimas Bikes

Filter op prijs

Bimas: Love at First Ride!

Voor alles is er een eerste keer. Voor iedereen ook. Sommige dingen vergeet je nooit; je eerste fiets bijvoorbeeld. Trots ontdekte je deze onder het kleed in de hoek van de kamer of scheurde je het pakjespapier er enthousiast vanaf, je eerste fiets! Je wereld vergrootte zich, de huiskamer werd de buurt en de buurt werd het dorp of stad. Op weg naar je eerste schooldag, werkdag of date; het maakte niet uit, je maakte de reis samen. Stoplicht mee of tegen, voor de wind of wind tegen (of was tie inmiddels gedraaid?); je fiets was er samen met jou. Niet veel later fiets je samen of zelfs al met zitjes van en naar de basisschool en de sportclub, die fiets was er weer al dan niet met een beetje elektrische hulp. Weer later maakt de bestemming minder uit, lekker buiten bewegen en genieten is nu wat telt. Iedere keer zodra je rijdt, weten jullie dat het goed zit. Net als die eerste keer.

Bimas sinds 1996

We hebben Bimas in 1996 opgericht om fietsen te ontwerpen en te produceren die waarde toevoegen aan ons leven. Met dit doel in gedachten helpt het ons om met absolute zorg functionele, betrouwbare, duurzame, ergonomische, milieuvriendelijke en mooie fietsen te vervaardigen.

We richten ons vakmanschap en onze vaardigheden op functionele en innovatieve ideeën in plaats van onnodige extra functies. Zo bieden we je niet alleen een realistische prijs, maar nog belangrijker, een fiets die zijn werk doet, zoals een fiets zou moeten doen.

We zetten ons in om slechts één doel te bereiken: onze klanten zo goed mogelijk tevreden stellen.